Houtskeletbouw medewerker prefab

12 mei 2022

Ben jij ervaren houtskeletbouwer? Wil jij deze kennis meenemen naar een prefab bouwbedrijf in Heerenveen? Dan hebben wij jou nodig!

Wat ga je doen?

Als houtskelet bouwer ga jij de werkzaamheden die jij altijd buiten op de bouwplaats hebt uitgevoerd nu binnen in een fantastische fabriek uitvoeren. In de fabriek worden alle werkzaamheden vanaf grote tafels gerealiseerd. Dit betekent dat dit werk wel tot je 65e is vol te houden. Maar de techniek en de achtergrond van het bouwen blijft hetzelfde. Al worden wel de nieuwste technieken gebruikt. Hierbij wordt ook heel goed aan ons klimaat gedacht. Als houtskeletbouwer maak je bijvoorbeeld wanden en gebruik je hoogwaardig isolatiemateriaal dat vervaardigd is uit gerecycled materiaal. Als deze wanden klaar zijn, dan gaan sommige naar de metselrobot. Deze zet volautomatisch het metselwerk op de buitenzijde van de wand. Dit gebeurt ook weer met materialen die opnieuw te gebruiken zijn, mocht de woning ooit worden afgebroken. Door het werk van jou en jouw collega's in de fabriek, maken jullie het mogelijk dat een woning in vier weken geplaatst kan worden en direct bewoonbaar is. Door deze manier van werken zorg jij met een relatief kleine club mensen dat er jaarlijks honderden woningen uit de fabriek komen. Het mooie is, dat de werkomstandigheden voor jou beter zijn dan op de bouw. Daarnaast zijn de woningen van minimaal dezelfde kwaliteit, maar een stuk duurzamer en energieneutraal.

Wat bieden we jou?

- De meest innovatieve werkgever van Friesland
- Mooie nieuwe werkplek die toekomst bestendig is
- In de winter een warme werkplek en in de zomer een koele werkplek
- Mogelijkheden tot ontwikkeling van jezelf en het bedrijf
- Jij kunt ook jouw kennis overdragen aan anderen
- Leuk jong team met collega's
- Plezier en een goede sfeer staat hoog in het vaandel
- Zeer goed salaris

Waarom vragen we jou?

- Ervaring en kennis van houtskeletbouw
- Juiste werkmentaliteit
- Mbo/mts werk- en denkniveau
- Beheersing van de Nederlandse taal (Fries is een pré)
- Je bent ook in voor een grapje op zijn tijd

Wil jij graag aan het werk in onze nieuwe fabriek, die continu in ontwikkeling is? Spreekt duurzaamheid, en energiezuinig bouwen jou aan?

Solliciteer dan nu via onderstaande knop!

klik hier om te solliciteren
Terug naar overzicht