Machinaal medewerker prefab

12 mei 2022

Wil jij jouw kennis van machinale houtbewerking nu wel eens inzetten in een mooie moderne fabriek? Wil jij je inzetten bij het produceren van prefab woningen?

Wat ga je doen?

Als medewerker met kennis en interesse in machinale bewerkingen ga jij aan het werk bij ons, een innovatieve en professionele organisatie. Hier worden prefab woningen geproduceerd. Jouw taak vindt plaats aan de machinale lijn, waar de wanden geproduceerd worden. Dit gebeurt in grote mallen waar alle bewerkingen voor de wanden gemaakt worden tot aan het elektra-werk aan toe. Jouw ervaring met machinaal werk of het werk in de houtskeletbouw geven jou een goede basis om samen met jouw collega's deze wanden te produceren. Er is een grote diversiteit aan wanden, slechts een enkele zal hetzelfde zijn. Jouw werkervaring en jouw kennis van bouwtekeningen helpt jou en je collega's om tot mooie resultaten te komen. Uiteraard vindt er een uitgebreid inwerkprogramma plaats, maar daarnaast is eigen initiatief en inzicht nodig om dit werk op een goede manier uit te voeren. Met jouw mbo werk en denk niveau ga jij bij dit innovatieve en vooruitstrevende bedrijf een enorm toffe baan tegemoet!

Wat bieden we jou?
  • Innovatieve vooruitstrevende werkgever
  • Mooie nieuwe werkplek
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling van jezelf en het bedrijf
  • Leuk team met collega's
  • Zeer goed salaris

 Waarom vragen we jou?

  • Ervaring en kennis van houtskeletbouw of machinaal houtbewerking 
  • Juiste werkmentaliteit
  • Mbo/mts werk- en denkniveau
  • Beheersing van de Nederlandse taal (Fries is een pré)
  • Gezonde dosis humor

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

klik hier om te solliciteren
Terug naar overzicht