Operator metselrobot

12 mei 2022

Wil jij jouw kennis van bouw en techniek nu wel eens inzetten in een mooie moderne fabriek? Lees dan snel verder over deze uitdagende baan!

Wat ga je doen?

Als operator van een metselrobot ga jij aan het werk bij ons, een innovatieve en professionele organisatie. Hier worden prefab woningen geproduceerd. Jouw taak vindt plaats aan het eind van de lijn, waar het metselwerk plaatsvindt. Dit gebeurt door middel van een metselrobot. Jouw werk bestaat uit het instellen van de robot, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het vullen van de robot. Hiervoor is uiteraard enige kennis en inzicht vereist. Daarnaast is kennis van machines en computers nodig voor het instellen van de robot. Uiteraard vindt er een uitgebreid inwerkprogramma plaats, maar daarnaast is eigen initiatief en inzicht nodig om dit werk op een goede manier uit te voeren. Met jouw minimaal mbo werk en denk niveau kun jij bij ons innovatieve en vooruitstrevende bedrijf een enorm toffe baan tegemoet zien!

Wat bieden we jou? 

 • Innovatieve vooruitstrevende werkgever
 • Mooie nieuwe werkplek
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling van jezelf en het bedrijf
 • Leuk team met collega's
 • Zeer goed salaris

Waarom vragen we jou?

 • Ervaring en kennis van bouw of techniek
 • Kennis en interesse in computersystemen
 • Minimaal mbo/mts werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig
 • Beheersing van de Nederlandse taal (Fries is een pré)
 • Gezonde dosis humor

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

klik hier om te solliciteren
Terug naar overzicht