Managementassistent 24-32 uur M/V

12 mei 2022

Als managementassistent bij IIBO ben je verantwoordelijk voor de secretariële, operationele en projectmatige ondersteuning van het management in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan werkzaamheden als agendabeheer, verzorgen van e-mailverkeer, plannen en bewaken van afspraken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontvangst van bezoekers, notuleren van vergaderingen en administratieve werkzaamheden. Verder ben je medeverantwoordelijk voor het office management en je bent het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s. Kortom: zonder jou ontstaat er onrust en laat jij het nu net heerlijk vinden om alle ballen in de lucht te houden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste managementassistent die vanaf juli 2022 vier dagen per week (ca.32 uur) ons gezellige team komt versterken. Rond die tijd gaat een van onze collega’s met zwangerschapsverlof en kun je haar volledige taken overnemen. Niet getreurd, dit gaat zeker niet om een tijdelijke functie. De omvang van de werkzaamheden is dusdanig groot dat er een tweede persoon bij kan. Tot januari 2023 kun je minimaal 4 dagen per week aan de slag. Vanaf dan in ieder geval 3 dagen per week (24 uur) maar vanwege aanhoudende groei van het bedrijf zou het dan ook op meer uit kunnen draaien. We zijn in ieder geval op zoek naar iemand die de intentie heeft zich voor langere periode bij ons aan te sluiten.

Wat vragen wij?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een uitstekende kennis van Microsoft Office (Excel, Teams, Outlook, PowerPoint en Word)
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken
 • Je bent representatief, precies en punctueel
 • Je beheerst Nederlands uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent vanaf juli 2022 voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar

In welk bedrijf kom je terecht?

Bij IIBO bouwen we slimme, duurzame, prefabwoningen in onze energieneutrale fabriek in Heerenveen. Dagelijks werken we met een groep van 30-40 medewerkers aan de toekomst van morgen.

Wij bieden:

 • Een hele dynamische baan!
 • Tot januari 2023 werk je minimaal 4 dagen per week. Daarna werk je in ieder geval 3 dagen per week
 • Een gezellige werkomgeving met de leukste collega's
 • Een salaris passend bij de functie en je ervaring
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao timmerindustrie

Wil je direct solliciteren? Kom dan meteen in actie en stuur je curriculum vitae en motivatiebrief voor 23 mei naar Grietje Mink via g.mink@iibo.nl. Gesprekken vinden plaats op dinsdag 24 mei.

Terug naar overzicht