Bedrijfsleider

8 september 2020

Wil jij graag de dagelijkse leiding als bedrijfsleider bij een innovatief bouwbedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt de functie in?

Als bedrijfsleider sta je in directe lijn onder de directeur. Jij hebt de dagelijkse leiding over alle processen. Hierbij stuur je het commerciële proces aan, de werkvoorbereiding, (deels) de uitvoerders, ben je verantwoordelijk voor de afdeling inkoop en ben je bezig met de interne personeelsbezetting. Jouw sterke communicatieve vaardigheden in combinatie met jouw brede ervaring in de bouw maken dat jij je deze rol helemaal eigen maakt. Door jouw ervaring als bedrijfsleider, projectleider of hoofduitvoerder weet jij als geen ander om je aan te passen als gesprekspartner. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt van het bedrijf. Dit alles weet jij op een heldere manier te rapporteren aan de directeur die naast zijn bedrijf enkele dagen in de week andere taken heeft waardoor hij blind op jou moet kunnen vertrouwen.

Wat vragen wij?

- HBO werk- en denkniveau;
- Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur richting Bouwkunde;
- Je bent analytisch en je houdt gemakkelijk het overzicht;
- Enkele jaren werkervaring in de (woning) bouw in een relevante functie;
- Je bent procesmatig sterk;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;

Wat bieden wij jou?

- Een goed salaris;
- Een uitdagende baan;
- Leuke collega’s;
- De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
- Prettige informele werksfeer;

klik hier om te solliciteren
Terug naar overzicht