IIBO wordt Heijmans!

15 december 2021

Binnenkort verruilen we het IIBO-blauw voor Heijmans-geel. Per vandaag neemt dit beursgenoteerde bedrijf de fabriek op Heerenveense grond over - inclusief personeel – en daar zijn we heel trots op!

Het afgelopen jaar hebben we samen met al onze partners, leveranciers en personeel het bouwproces bij IIBO nog verder geoptimaliseerd. Samen hebben we kunnen excelleren en leveren we producten van een ongekend hoog niveau. Iets wat niet onopgevallen bleef!

We vertrouwen erop dat deze overname slechts een positieve uitwerking zal hebben voor iedereen die daarbij betrokken is. En waarbij zeker de lijn wordt doorgetrokken om zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige prefab houtskeletbouwwoningen voor de Nederlandse woningmarkt te realiseren.

In de eerste 6 maanden van het komende jaar gaan we alle lopende IIBO projecten uiteraard nog uitvoeren. Daarna zal Heijmans het stokje volledig overnemen. Benieuwd wat Heijmans er zelf over publiceerde? Lees dan dit persbericht: Heijmans koopt fabriek IIBO en start industriële bouw in 2022 | Heijmans N.V.

Terug naar overzicht