Installatie metselrobot in de fabriek.

16 december 2020

H&M houtbewerkingsmachines BV is gestart met het plaatsen van de metselrobot in onze fabriek in Heerenveen. De metselrobot, het Robobricksysteem wat in samenwerking met steenstripleverancier Vandersanden is ontwikkeld, wordt een belangrijk onderdeel in het geautomatiseerde proces waarmee wij onze woningen bouwen.

Wanneer alle gevelelementen van de woning geproduceerd zijn start het metselproces. Dat ziet er net even anders uit dan het traditionele metselwerk. Want in plaats van dat er fysieke inspanningen nodig zijn op de bouwplaats, verlijmt de robot straks de steenstrips op de gevelconstructie in onze fabriek. Een ander proces, maar met dezelfde look en zelfs meer mogelijkheden als resultaat.

Klik op de link en kijk live mee hoe de installatie vordert.
www.iibo.nl/live

Terug naar overzicht