Biobased, circulair en energieneutraal!

Met IIBO zijn we op een missie:

bouwen aan toekomst.

Dat doen we letterlijk in de vorm van onze duurzame prefabwoningen, maar ook doordat we denken aan de leefbaarheid van onze planeet.
We passen onze kennis en ervaring in de woningbouw toe in onze eigen productiefabriek. Hier produceren we met een 150 meter lange robotstraat twee volledige woningen per dag terwijl we zorgen dat we geen materialen gebruiken die schade toebrengen aan het milieu. Zo dragen we bij aan betekenisvolle economie. Een visie die net als onze producten staat als een huis. Bedacht door ontwikkelaars en voor ontwikkelaars om woningen te produceren zoals het hoort:

/ Biobased >
Circulair >
Energieneutraal >

Waarom prefab bouwen?

Mensen vragen zich weleens af wat ze zouden doen als ze met de kennis van nu opnieuw mochten beginnen. Dit is precies de essentie van wat wij doen. Door in onze eigen fabriek geautomatiseerd kant-en-klare woningen te produceren, kunnen we ruim 500 woningen per jaar opleveren. Hiermee dragen we bij aan de kwaliteit van leven nu, door in te spelen op de groeiende vraag naar betaalbare woningen. Maar we dragen ook bij aan de leefkwaliteit van de toekomst door geen afbreuk te doen aan onze planeet, maar juist toe te voegen.

"Zo herontdekken we de woningbouw en tillen we het samen naar een hoger niveau."

Efficiƫnt en zonder uitstoot

We zien het als onze uitdaging om op grote schaal betaalbare en energieneutrale woningen te ontwikkelen.

Met behulp van digitalisering en automatisering zetten we onze eigen productielijn in om seriematig oplossingen te vinden voor elke sociale klasse en elk woningbouwplan. Doordat we hierbij alleen maar werken met gecertificeerde materialen en biobased en circulair bouwen, reduceren we ook nog eens onze CO2-uitstoot.

Zo zijn niet alleen onze woningen, maar ook wij klaar voor de toekomst!

Werken met IIBO

Samen werken we dus elke dag keihard aan onze missie met een unieke 150 meter lange robotstraat. Omdat we constant in beweging zijn groeit ook deze mee en breiden we uit naar een geautomatiseerd bouwproces van 220 meter! Of samenwerken met ons daarom voordelen heeft? Ja! We werken:

/ Sneller / Eenvoudiger / Logischer / Nauwkeuriger / Duurzamer

Wil je hier meer over weten? We vertellen er graag over!